За нас

Обща информация


“САМИ– М “ЕООД – гр. Перник е  специализирана фирма за производство на полуфабрикати от червени и бели меса.

Производствената дейност стартира през 1996 година в малък цех за млени меса. Постепенно дейността се разраства и септември 2003 год.  е завършено строителството на модерна фабрика, съобразена и отговаряща на всички Европейски норми и стандарти.

Оборудването, с което разполага фирмата е най-ново поколение машини и съоръжения на водещи Европейски фирми  в тази област. Автоматизацията  на производственият процес е предпоставка за висока производителност, ефективност и качество на продуктите.

В новата фабрика започна производството на нова серия панирани продукти от пилешко,  свинско  и телешко месо.

Съвременните технологии, качествени суровини и балансираните подправки правят продуктите желани на всяка трапеза и  удовлетворяват  най-изискания вкус.

Фирмата се развива успешно, с увеличаващ се пазарен дял. За да запази тази тенденция САМИ-М създава нови и разнообразни продукти за многобройните си клиенти.

Предимства  на нашите продукти са:

  • Специалната технология и панировка за печене на конвектомат и фурна,/ избягва се пърженето и използването на мазнина /.
  • Детската серия  е съобразена с детското хранене. Технологията, подправките и енергийният  баланс са съгласувани с детски диетолог.
  • През последните години нашите продукти са в основните менюта на големите ресторанти в почивните комплекси на Българското Черноморие. Голямото разнообразие на вкусове ги прави сред най-предпочитаните от  многобройните туристи  от цял свят

ФИРМАТА разполага със собствена дистрибуторска мрежа и специализиран хладилен транспорт.

Особено внимание се отделя за обучението и квалификацията на персонала. Екип от млади специалисти работи за осъществяване на основните цели и задачи на фирмата.

Коректните взаимоотношения определят “САМИ-М” като желан и надежден партньор за над 800 клиенти в страната и международни търговски вериги като КАУФЛАНД, БИЛЛА, ЛИДЛ, МЕТРО кеш енд кери, Пени Маркет, Максима България, Плюс България, Карфур и др.

Признание за работата на мениджърският екип на “САМИ-М” са многобройните медали и отличията, получени от  участията: Международен Пловдивски Панаир,  Международна специализирана изложба за месо и месни продукти ”Месомания”, Произведено в България, Изберете Българското и др.